Home

Wat is VOIP

VoIP staat voor Voice over IP. VOIP van CTI Solutions biedt u de beste oplossing voor (hosted) internet telefonie , voor standaard en maatwerkoplossingen voor uw telefonievraagstukken bieden bij hosted en op locatie oplossingn. Met A kwaliteit maar wel tegen zeer gunstige tarieven.
Wij leveren hosted en on premise oplossingen om tegemoet te komen aan uw telefonie wensen.
Op zoek naar een oplossing voor het vervangen van uw analoge (ISDN) telefoonlijnen?

Lees verder
 

CTI HOSTED SMS

VoIP staat voor Voice over IP. Binnen een minuut een sms bericht afleveren bij honderden werknemers met CTI Hosted SMS.
Ideaal voor berichtgeving van calamiteiten, rooster wijzigingen, automatische alarmeringen of ‘’No Show’’ diensten. New CTI Solutions is gespecialiseerd in op maat sms oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven/instellingen. CTI Hosted sms wordt al gebruikt door gemeenten, ziekenhuizen, geldtransporteurs en de brandweer.

Lees verder
 

Unified Communications

VoIP staat voor Voice over IP. egenwoordig zijn er steeds meer verschillende soorten van communicatie binnen een bedrijf. Denk aan email, vaste werk telefoons, prive telefoons, mobiele telefoons,fax en internet.

Esnatech is een UC(unified communications) cliënt die er voor
zorgt dat al deze soorten van communicatie naadloos met elkaar samen werken. U en uw werknemers zullen vaak op
verschillende plaatsen bereikbaar zijn. Esnatech zorgt dat het altijd duidelijk is wie waar is.
U kunt dus kostbare tijd besparen omdat het altijd direct duidelijk is of en waar iemand bereikbaar is binnen uw bedrijf. 

 

 


Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice over IP. Hiermee kunt u telefoneren over het internet of een ander IP-netwerk. Er is hierdoor slechts één infrastructuur nodig. Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is voor steeds meer bedrijven een voordelige vervangende oplossing.

Wat biedt CTI VoIP

CTI Solutions biedt u hosted telefonie oplossing onder de naam CTIVOIP, waarbij naast de meer bekende, maar zeer gunstige tarieven voor het nog traditionele verkeer, gratis telefonie middels het web wordt aangeboden.

CTIVOIP is volledig SIP compliant, de huidige wereld-standaard voor Voice en Video over Internet, waardoor alle mogelijke investeringen optimaal gewaarborgd blijven en een groot aanbod van producten ed. beschikbaar zijn en zullen komen.

CTIVOIP ondersteunt alle mogelijke faciliteiten en functionaliteiten van geavanceerde traditionele telefooncentrales en meer:

- overal in de wereld bereikbaar zijn onder 1 persoonlijk nummer eventueel zelfs draadloos in combinatie met Wifi technologie.
- videotelefonie zelfs met meerderen tegelijkertijd
- volledige integratie/uitwisselbaarheid van fax, voicemail en email.
Het enige wat hiervoor extra nodig is, is een VoIP telefoon of een adapter, waardoor ook traditionele toestellen en centrales in gebruik kunnen blijven.

Internet telefonie kan nog aantrekkelijker worden, indien relaties, waarmee vaker getelefoneerd wordt, eveneens aangesloten zijn op de CTIVOIP dienst. In dit geval spreek je van onderling verkeer en is het dus kostenloos.
CTIVOIP is gespecialiseerd in Voice en Video over Internet en behoort op deze specialisatie anno 2007 tot ‘s wereld meest toonaangevende leveranciers met zeer scherpe prijstellingen voor het bellen naar het pstn verkeer. Alle faciliteiten, persoonlijke gegevens en de gesprekken zelf, zijn uitermate goed beveiligd volgens de hoogste eisen die hieraan gesteld kunnen worden.

Voor meer informatie, offerte of prijsopgave kunt u contact met ons opnemen met op telefoon nummer 010 8106400