Home

Wat is VOIP

VoIP staat voor Voice over IP. VOIP van CTI Solutions biedt u de beste oplossing voor (hosted) internet telefonie , voor standaard en maatwerkoplossingen voor uw telefonievraagstukken bieden bij hosted en op locatie oplossingn. Met A kwaliteit maar wel tegen zeer gunstige tarieven.
Wij leveren hosted en on premise oplossingen om tegemoet te komen aan uw telefonie wensen.
Op zoek naar een oplossing voor het vervangen van uw analoge (ISDN) telefoonlijnen?

Lees verder
 

CTI HOSTED SMS

 

Binnen een minuut een sms bericht afleveren bij honderden werknemers met CTI Hosted SMS.
Ideaal voor berichtgeving van calamiteiten, rooster wijzigingen, automatische alarmeringen of ‘’No Show’’ diensten. New CTI Solutions is gespecialiseerd in op maat sms oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven/instellingen. CTI Hosted sms wordt al gebruikt door gemeenten, ziekenhuizen, geldtransporteurs en de brandweer.

Lees verder
 

Unified Communications

Samenvoegen van berichtenstromenTegenwoordig zijn er steeds meer verschillende soorten van communicatie binnen een bedrijf. Denk aan email, vaste werk telefoons, prive telefoons, mobiele telefoons,fax en internet.

Esnatech is een UC(unified communications) cliënt die er voor
zorgt dat al deze soorten van communicatie naadloos met elkaar samen werken. U en uw werknemers zullen vaak op
verschillende plaatsen bereikbaar zijn. Esnatech zorgt dat het altijd duidelijk is wie waar is.
U kunt dus kostbare tijd besparen omdat het altijd direct duidelijk is of en waar iemand bereikbaar is binnen uw bedrijf. 

 

Hosted SMS

Binnen een minuut een sms bericht afleveren bij honderden werknemers met CTI Hosted SMS.
Ideaal voor berichtgeving van calamiteiten, rooster wijzigingen, automatische alarmeringen of ‘’No Show’’ diensten.

CTI Solutions is gespecialiseerd in op maat sms oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven/instellingen. CTI Hosted sms wordt al gebruikt door gemeenten, ziekenhuizen, geldtransporteurs en de brandweer.

Een aantal voorbeelden van veel gebruikte toepassingen welke wij kunnen bieden zijn:

· Verificatie code voor thuis werkers

· Medewerkers op de hoogte brengen van roosterwijzigingen

· ‘’No Show’’ afspraken beperken door het versturen van een herinnering per sms aan cliënten

· Snelle berichtgeving bij calamiteiten

· Sms berichten versturen vanuit monitor software

Met CTISMS bieden wij verschillende manieren aan om de berichten te versturen. Dit kan zijn handmatige verwerking (email2sms) of het automatisch versturen van (bulk) sms berichten door koppelingen op basis van XML / webservices.

Email2SMS

Met Email2SMS wordt het mogelijk om sms-berichten te versturen met uw huidige e-mailprogramma zonder een aanpassingen binnen uw software. Met Email2SMS wordt de communicatie tussen bijvoorbeeld binnendienst en buitendienst medewerkers erg versoepeld.
Een wijziging van een afspraak of vergadering doorgeven is op deze manier zeer gemakkelijk. Net als bij een normale email kunt u meerdere ontvangers ingeven, u typt uw bericht en alle ontvangers zijn direct op de hoogte.


Hoe werkt het?

In uw huidige email programma vult u bij ontvangers het (06 nummer)@sms.ctivoip.nl in. Verder werkt het hetzelfde als een gewone email. Gemakkelijk is natuurlijk voor alle medewerkers een 06 contact aan te maken.
Bijvoorbeeld; Jan Peter Mobiel=
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij ontvanger hoeft u dan alleen Jan Peter Mobiel in te vullen. Uiteraard kunt u meerdere ontvangers te gelijk invoeren.
Als u wilt dat uw medewerkers een reply kunnen sturen kunnen wij u voorzien van een virtueel 06 nummer. Deze wordt dan als afzender getoond en daarop kan worden gereplied, de smsjes komen dan in u gewenste mailbox.


HTTP post

Naast Email2SMS biedt CTI Solutions ook de mogelijkheid om via een website of met een applicatie berichten aan bieden, gebruik makend van een HTTP web post. Veel applicaties, zoals monitor software e.d., zijn ook in staat om behalve een e-mail een HTTP web post uit te voeren. Op deze manier kunnen berichten eenvoudig standaard worden aangeboden aan onze dienst waardoor wij in staat zijn een sms functies te kunnen integreren in bestaande applicaties en websites.

Bijvoorbeeld;

U heeft een vragen formulier via uw website, u bent veel onderweg en bent niet altijd in staat direct uw mail te bekijken. Met onze dienst wordt het formulier naast uw email ook via sms aangeboden.


HTTP/XML koppeling

Behalve dat een applicatie losse berichten kan aanbieden via onze http koppeling is het mogelijk om via XML (file) interface te koppelen waardoor we kunnen integreren met veel verschillende applicaties. Een Voorbeeld hiervan is:

- Automatisch berichten versturen vanuit planningsapplicaties aan medewerkers / klanten / cliënten


Sms Bundels

De smsjes bieden wij aan per prepaid. Op deze manier kunt u dus gemakkelijk overzicht houden in de kosten en komen er geen onverwachte hoge rekeningen.
Het maakt niet uit of de ontvanger nationaal of internationaal is, de tarieven zijn hetzelfde. Wij bieden bundels aan van 2500, 10.000, 25.000 50.000 of 100.000 SMS berichten. Hoe groter de bundel hoe voordeliger het is per sms.

Voor meer informatie en tarieven kunt u contact met ons opnemen op telefoon nummer 010 8106400

 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd