Home

Wat is VOIP

VoIP staat voor Voice over IP. VOIP van CTI Solutions biedt u de beste oplossing voor (hosted) internet telefonie , voor standaard en maatwerkoplossingen voor uw telefonievraagstukken bieden bij hosted en op locatie oplossingn. Met A kwaliteit maar wel tegen zeer gunstige tarieven.
Wij leveren hosted en on premise oplossingen om tegemoet te komen aan uw telefonie wensen.
Op zoek naar een oplossing voor het vervangen van uw analoge (ISDN) telefoonlijnen?

Lees verder
 

CTI HOSTED SMS

VoIP staat voor Voice over IP. Binnen een minuut een sms bericht afleveren bij honderden werknemers met CTI Hosted SMS.
Ideaal voor berichtgeving van calamiteiten, rooster wijzigingen, automatische alarmeringen of ‘’No Show’’ diensten. New CTI Solutions is gespecialiseerd in op maat sms oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven/instellingen. CTI Hosted sms wordt al gebruikt door gemeenten, ziekenhuizen, geldtransporteurs en de brandweer.

Lees verder
 

Unified Communications

VoIP staat voor Voice over IP. egenwoordig zijn er steeds meer verschillende soorten van communicatie binnen een bedrijf. Denk aan email, vaste werk telefoons, prive telefoons, mobiele telefoons,fax en internet.

Esnatech is een UC(unified communications) cliënt die er voor
zorgt dat al deze soorten van communicatie naadloos met elkaar samen werken. U en uw werknemers zullen vaak op
verschillende plaatsen bereikbaar zijn. Esnatech zorgt dat het altijd duidelijk is wie waar is.
U kunt dus kostbare tijd besparen omdat het altijd direct duidelijk is of en waar iemand bereikbaar is binnen uw bedrijf. 

 

Verzekerd van alle hulp op elk moment!
CTI Solutions beschikt over optimaal getrainde supportmedewerkers. U bent dus verzekerd van alle noodzakelijke hulp op elk gewenst moment. Bovendien biedt CTI Solutions service op maat voor hard- en software. Het afsluiten van een servicecontract behoort tot de mogelijkheden, en geeft u de zekerheid van gegarandeerde respons tijden voor uw bedrijfskritische communicatie oplossingen. Ook kunnen wij een update verzorgen van uw software. Wij brengen u daar graag advies over uit.

Voor het slagen van een compleet communicatieproject is meer nodig dan goede producten alleen. Van een gedegen advies en een solide implementatie tot en met het bieden van optimale service en support. Het projectmanagement van New CTI Solutions integreert de elementen van het hele traject zodat u verzekerd bent van een optimale implementatie van de gekozen oplossingen binnen uw organisatie. CTI Solutions biedt drie verschillende service-contracten variërend van telefonische support tijdens kantooruren tot 24-7 on-site garantie.

Vragen? bel +31 (10) 810 6400