Home

Wat is VOIP

VoIP staat voor Voice over IP. VOIP van CTI Solutions biedt u de beste oplossing voor (hosted) internet telefonie , voor standaard en maatwerkoplossingen voor uw telefonievraagstukken bieden bij hosted en op locatie oplossingn. Met A kwaliteit maar wel tegen zeer gunstige tarieven.
Wij leveren hosted en on premise oplossingen om tegemoet te komen aan uw telefonie wensen.
Op zoek naar een oplossing voor het vervangen van uw analoge (ISDN) telefoonlijnen?

Lees verder
 

CTI HOSTED SMS

VoIP staat voor Voice over IP. Binnen een minuut een sms bericht afleveren bij honderden werknemers met CTI Hosted SMS.
Ideaal voor berichtgeving van calamiteiten, rooster wijzigingen, automatische alarmeringen of ‘’No Show’’ diensten. New CTI Solutions is gespecialiseerd in op maat sms oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven/instellingen. CTI Hosted sms wordt al gebruikt door gemeenten, ziekenhuizen, geldtransporteurs en de brandweer.

Lees verder
 

Unified Communications

VoIP staat voor Voice over IP. egenwoordig zijn er steeds meer verschillende soorten van communicatie binnen een bedrijf. Denk aan email, vaste werk telefoons, prive telefoons, mobiele telefoons,fax en internet.

Esnatech is een UC(unified communications) cliënt die er voor
zorgt dat al deze soorten van communicatie naadloos met elkaar samen werken. U en uw werknemers zullen vaak op
verschillende plaatsen bereikbaar zijn. Esnatech zorgt dat het altijd duidelijk is wie waar is.
U kunt dus kostbare tijd besparen omdat het altijd direct duidelijk is of en waar iemand bereikbaar is binnen uw bedrijf. 

 

Esnatech


Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende soorten van communicatie binnen een bedrijf. Denk aan email, vaste werk telefoons, prive telefoons, mobiele telefoons, fax en internet. Esnatech is een UC(unified comminications) client die er voor zorgt dat al deze soorten van communicatie naadloos met elkaar samen werken.
U en uw werknemers zullen vaak op verschillende plaatsen bereikbaar zijn. Esnatech zorgt dat het altijd duidelijk is wie waar is. U kunt dus kostbare tijd besparen omdat het altijd direct duidelijk is of en waar iemand bereikbaar is binnen uw bedrijf.

Esnatech Telephony OfficeLinX (TOL)
Met Esnatech bieden we uTelephony OfficeLinX (TOL). Dit is een oplossingssysteem waarbij voicemail en Unified Messaging centraal staan.
Tol is ontworpen om te integreren met bijna alle (recente) telefooncentrales, netwerken, e-mailprogramma’s en CRM pakketten. Door een koppeling tot stand te brengen tussen een telefooncentrale en het computernetwerk, is het mogelijk uw telefoon- en faxverkeer te stroomlijnen. TOL is modulair opgebouwd en is daardoor interessant voor zowel grote als kleine ondernemingen.

Algemene voordelen van TOL


Mobility

Doordat werknemers steeds meer onderweg zijn, is het van cruciaal belang om deze ambulante medewerkers continu toegang te verschaffen tot hun berichten. Met de Telephony OfficeLinX Enterprise Editie behoort het tot de mogelijkheden altijd en overal berichten te benaderen via mobiele telefoon, PDA of het Internet.

Productivity

De Telephony OfficeLinX voorziet de gebruikers van het gemak vanaf elke locatie over alle communicatieberichten te beschikken en deze ook te beantwoorden. De productiviteit neemt hierdoor toe, u hoeft nooit meer uw fax bij uw faxapparaat op te halen, uw e-mail uit uw mailbox en uw voiceberichten uit uw voicemailinbox. Alle bronnen zijn gebundeld in slechts één applicatie!

Speech

De Telephony OfficeLinX Enterprise Edition biedt een heel scala aan spraak-toepassingen. Standaard beschikt elk enterprise editie platform over een 2-poorts text-to-speech applicatie welke bijvoorbeeld e-mailberichten kan voorlezen over de telefoon. De spraakmogelijkheden kunnen bovendien verder uitgebreid worden met een spraakgestuurde automatische telefoniste voor een verhoogde klantvriendelijkheid.

Web

Het enterprise platform is gebaseerd op het internet, hierdoor hebben gebruikers toegang tot o.a. de gebruikersadministratie en de web assistant. Deze mogelijkheden zijn van belang voor de dagelijkse communicatie van een onderneming. Door het internet kunnen verschillende kantoren en ambulant personeel verbonden blijven.

Messaging

Uw berichten (spraak, data en fax) zijn door Telephony OfficeLinX geïntegreerd op één punt. Bijvoorbeeld in Novel Groupwise, Lotus Notus of MS Outlook/ Exchange.


CTI Hosted SMSCTIsms Hosted SMS diensten

Binnen een minuut een sms bericht afleveren bij honderden werknemers met CTI Hosted SMS.
Ideaal voor berichtgeving van calamiteiten, rooster wijzigingen, automatische alarmeringen of ‘’No Show’’ diensten.

CTI Solutions is gespecialiseerd in op maat sms oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven/instellingen. CTI Hosted sms wordt al gebruikt door gemeenten, ziekenhuizen, geldtransporteurs en de brandweer.

Een aantal voorbeelden van veel gebruikte toepassingen welke wij kunnen bieden zijn:

· Verificatie code voor thuis werkers

· Medewerkers op de hoogte brengen van roosterwijzigingen

· ‘’No Show’’ afspraken beperken door het versturen van een herinnering per sms aan cliënten

· Snelle berichtgeving bij calamiteiten

· Sms berichten versturen vanuit monitor software

Met CTISMS bieden wij verschillende manieren aan om de berichten te versturen. Dit kan zijn handmatige verwerking (email2sms) of het automatisch versturen van (bulk) sms berichten door koppelingen op basis van XML / webservices.

Email2SMS

Met Email2SMS wordt het mogelijk om sms-berichten te versturen met uw huidige e-mailprogramma zonder een aanpassingen binnen uw software. Met Email2SMS wordt de communicatie tussen bijvoorbeeld binnendienst en buitendienst medewerkers erg versoepeld.
Een wijziging van een afspraak of vergadering doorgeven is op deze manier zeer gemakkelijk. Net als bij een normale email kunt u meerdere ontvangers ingeven, u typt uw bericht en alle ontvangers zijn direct op de hoogte.


Hoe werkt het?

In uw huidige email programma vult u bij ontvangers het (06 nummer)@sms.ctivoip.nl in. Verder werkt het hetzelfde als een gewone email. Gemakkelijk is natuurlijk voor alle medewerkers een 06 contact aan te maken.
Bijvoorbeeld; Jan Peter Mobiel=
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Bij ontvanger hoeft u dan alleen Jan Peter Mobiel in te vullen. Uiteraard kunt u meerdere ontvangers te gelijk invoeren.
Als u wilt dat uw medewerkers een reply kunnen sturen kunnen wij u voorzien van een virtueel 06 nummer. Deze wordt dan als afzender getoond en daarop kan worden gereplied, de smsjes komen dan in u gewenste mailbox.


HTTP post

Naast Email2SMS biedt CTI Solutions ook de mogelijkheid om via een website of met een applicatie berichten aan bieden, gebruik makend van een HTTP web post. Veel applicaties, zoals monitor software e.d., zijn ook in staat om behalve een e-mail een HTTP web post uit te voeren. Op deze manier kunnen berichten eenvoudig standaard worden aangeboden aan onze dienst waardoor wij in staat zijn een sms functies te kunnen integreren in bestaande applicaties en websites.

Bijvoorbeeld;

U heeft een vragen formulier via uw website, u bent veel onderweg en bent niet altijd in staat direct uw mail te bekijken. Met onze dienst wordt het formulier naast uw email ook via sms aangeboden.


HTTP/XML koppeling

Behalve dat een applicatie losse berichten kan aanbieden via onze http koppeling is het mogelijk om via XML (file) interface te koppelen waardoor we kunnen integreren met veel verschillende applicaties. Een Voorbeeld hiervan is:

- Automatisch berichten versturen vanuit planningsapplicaties aan medewerkers / klanten / cliënten


Sms Bundels

De smsjes bieden wij aan per prepaid. Op deze manier kunt u dus gemakkelijk overzicht houden in de kosten en komen er geen onverwachte hoge rekeningen.
Het maakt niet uit of de ontvanger nationaal of internationaal is, de tarieven zijn hetzelfde. Wij bieden bundels aan van 2500, 10.000, 25.000 50.000 of 100.000 SMS berichten. Hoe groter de bundel hoe voordeliger het is per sms.

Voor meer informatie en tarieven kunt u contact met ons opnemen op telefoon nummer 010 8106400

 

 

 

 


Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice over IP. Hiermee kunt u telefoneren over het internet of een ander IP-netwerk. Er is hierdoor slechts één infrastructuur nodig. Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is voor steeds meer bedrijven een voordelige vervangende oplossing.

Wat biedt CTI VoIP

CTI Solutions biedt u hosted telefonie oplossing onder de naam CTIVOIP, waarbij naast de meer bekende, maar zeer gunstige tarieven voor het nog traditionele verkeer, gratis telefonie middels het web wordt aangeboden.

CTIVOIP is volledig SIP compliant, de huidige wereld-standaard voor Voice en Video over Internet, waardoor alle mogelijke investeringen optimaal gewaarborgd blijven en een groot aanbod van producten ed. beschikbaar zijn en zullen komen.

CTIVOIP ondersteunt alle mogelijke faciliteiten en functionaliteiten van geavanceerde traditionele telefooncentrales en meer:

- overal in de wereld bereikbaar zijn onder 1 persoonlijk nummer eventueel zelfs draadloos in combinatie met Wifi technologie.
- videotelefonie zelfs met meerderen tegelijkertijd
- volledige integratie/uitwisselbaarheid van fax, voicemail en email.
Het enige wat hiervoor extra nodig is, is een VoIP telefoon of een adapter, waardoor ook traditionele toestellen en centrales in gebruik kunnen blijven.

Internet telefonie kan nog aantrekkelijker worden, indien relaties, waarmee vaker getelefoneerd wordt, eveneens aangesloten zijn op de CTIVOIP dienst. In dit geval spreek je van onderling verkeer en is het dus kostenloos.
CTIVOIP is gespecialiseerd in Voice en Video over Internet en behoort op deze specialisatie anno 2007 tot ‘s wereld meest toonaangevende leveranciers met zeer scherpe prijstellingen voor het bellen naar het pstn verkeer. Alle faciliteiten, persoonlijke gegevens en de gesprekken zelf, zijn uitermate goed beveiligd volgens de hoogste eisen die hieraan gesteld kunnen worden.

Voor meer informatie, offerte of prijsopgave kunt u contact met ons opnemen met op telefoon nummer 010 8106400

iXware integreerd scanning, fax en of sms in een bestaande zakelijke email omgeving. Gebruik iXware om uw documenten te centraliseren, digitaliseren en te archiveren zodat u gemakkelijk en geordend uw documenten kunt archiveren.

Voordelen van de iXware modules zijn:

• Tijd en kostenbesparend: ROI binnen kort tijdsbestek;
• Klantvriendelijker en efficiënter werken;
• Eenvoudig te gebruiken, te beheren en te implementeren;
• Al uw berichten digitaal;
• Communiceren naar elk gewenst device.

De iXware oplossing is geschikt voor kleine en grote organisaties en is zeer een-voudig te integreren, beheren en installeren. De verschillende modules van iXware zijn los van elkaar aan te schaffen. Uw investering wordt bij uitbreiding dus volledig behouden!
Modules

Veel voorkomende communicatieproblemen kunt u eenvoudig oplossen door te kiezen voor de Unified Messaging oplossing van iXware. Al uw berichten kunnen centraal vanuit één mailbox worden verstuurd en ontvangen. Deze mailbox (bijvoorbeeld Lotus Notes of MS Outlook) kunt u, zowel via uw pc, mobiele of vaste telefoon, WAP-toestel of webterminal raadplegen. Hierdoor heeft u dus altijd en overal toegang tot al uw berichten.

De verschillende modules van iXware zijn:

E-mail module

Het iXware platform is een volwaardige e-mail server maar kan ook volledig geïntegreerd worden met de reeds aanwezige e-mail server zoals MS Exchange of Lotus Domino. Ook integratie op client niveau is realiseerbaar.
Zo kunnen de iXware functionaliteiten ook toegevoegd worden aan MS Outlook of Lotus Notes. U heeft dan niet alleen toegang tot e-mail, maar u kunt ook fax, telex, SMS en voicemail berichten versturen en ontvangen.


Fax module
Vanuit uw mailbox kunt u direct faxen versturen en ontvangen. Met de iXware Faxprinter kunt u ook vanuit vrijwel iedere applicatie direct een faxbericht verzenden. De faxprinter converteert het te faxen document automatisch naar een faxbaar bestand, dat als bijlage aan een nieuw bericht wordt toegevoegd.

SMS module
Met de SMS Module kunt u vanuit uw eigen e-mail omgeving SMS berichten versturen en ontvangen naar een mobiel of vast nummer. Of het hier nu gaat om ad hoc SMS berichten of SMS in bulk, deze module maakt het mogelijk!

Voice module
Ook voice berichten worden direct in uw mailbox ontvangen. Tevens kunt u met een vaste of mobiele telefoon e-mail, SMS of fax berichten beluisteren, beantwoorden of doorsturen.

Telex module
Vanuit uw mailbox kunt u telex berichten verzenden. Inkomende telex berichten kunnen als e-mail in uw mailbox komen. Met de Telex Module behoudt u alle voordelen van het aloude en bewezen protocol, maar met het gebruiksgemak van de “moderne” e-mail cliënt.

Docgate module
Met de DocGate Module kunt u op een efficiënte, voordelige en snelle manier uw documentenstroom automatiseren. Met deze module kunt u ook vanuit uw bedrijfs-applicaties – ongeacht het platform – e-mail, fax, telex en SMS berichten volledig geautomatiseerd versturen.

MFP module
De Multifunctional Peripheral Module maakt het mogelijk verschillende Multifunctionele apparatuur te koppelen met iXware. De koppeling zorgt ervoor dat u vanaf de MFP gepersonaliseerd faxberichten kunt versturen waardoor de traditionele fax wordt vervangen. Het verstuurde faxbericht wordt automatisch in de outbox van uw e-mail client geplaatst. Ook verzendrapporten kunt u in uw e-mail client ontvangen.

Archivering module
Binnen iXware kunt u uw documenten zeer eenvoudig archiveren. Ook kan iXware met archiveringssoftware geïntegreerd worden. iXware biedt de berichten dan aan in het voor archivering gewenste formaat.