Home

Wat is VOIP

VoIP staat voor Voice over IP. VOIP van CTI Solutions biedt u de beste oplossing voor (hosted) internet telefonie , voor standaard en maatwerkoplossingen voor uw telefonievraagstukken bieden bij hosted en op locatie oplossingn. Met A kwaliteit maar wel tegen zeer gunstige tarieven.
Wij leveren hosted en on premise oplossingen om tegemoet te komen aan uw telefonie wensen.
Op zoek naar een oplossing voor het vervangen van uw analoge (ISDN) telefoonlijnen?

Lees verder
 

CTI HOSTED SMS

 

Binnen een minuut een sms bericht afleveren bij honderden werknemers met CTI Hosted SMS.
Ideaal voor berichtgeving van calamiteiten, rooster wijzigingen, automatische alarmeringen of ‘’No Show’’ diensten. New CTI Solutions is gespecialiseerd in op maat sms oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven/instellingen. CTI Hosted sms wordt al gebruikt door gemeenten, ziekenhuizen, geldtransporteurs en de brandweer.

Lees verder
 

Unified Communications

Samenvoegen van berichtenstromenTegenwoordig zijn er steeds meer verschillende soorten van communicatie binnen een bedrijf. Denk aan email, vaste werk telefoons, prive telefoons, mobiele telefoons,fax en internet.

Esnatech is een UC(unified communications) cliënt die er voor
zorgt dat al deze soorten van communicatie naadloos met elkaar samen werken. U en uw werknemers zullen vaak op
verschillende plaatsen bereikbaar zijn. Esnatech zorgt dat het altijd duidelijk is wie waar is.
U kunt dus kostbare tijd besparen omdat het altijd direct duidelijk is of en waar iemand bereikbaar is binnen uw bedrijf. 

 

Esnatech unified communications


Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende soorten van communicatie binnen een bedrijf. Denk aan email, vaste werk telefoons, prive telefoons, mobiele telefoons, fax en internet. Esnatech is een UC(unified comminications) client die er voor zorgt dat al deze soorten van communicatie naadloos met elkaar samen werken.
U en uw werknemers zullen vaak op verschillende plaatsen bereikbaar zijn. Esnatech zorgt dat het altijd duidelijk is wie waar is. U kunt dus kostbare tijd besparen omdat het altijd direct duidelijk is of en waar iemand bereikbaar is binnen uw bedrijf.

Esnatech Telephony OfficeLinX (TOL)
Met Esnatech bieden we uTelephony OfficeLinX (TOL). Dit is een oplossingssysteem waarbij voicemail en Unified Messaging centraal staan.
Tol is ontworpen om te integreren met bijna alle (recente) telefooncentrales, netwerken, e-mailprogramma’s en CRM pakketten. Door een koppeling tot stand te brengen tussen een telefooncentrale en het computernetwerk, is het mogelijk uw telefoon- en faxverkeer te stroomlijnen. TOL is modulair opgebouwd en is daardoor interessant voor zowel grote als kleine ondernemingen.

Algemene voordelen van TOL


Mobility

Doordat werknemers steeds meer onderweg zijn, is het van cruciaal belang om deze ambulante medewerkers continu toegang te verschaffen tot hun berichten. Met de Telephony OfficeLinX Enterprise Editie behoort het tot de mogelijkheden altijd en overal berichten te benaderen via mobiele telefoon, PDA of het Internet.

Productivity

De Telephony OfficeLinX voorziet de gebruikers van het gemak vanaf elke locatie over alle communicatieberichten te beschikken en deze ook te beantwoorden. De productiviteit neemt hierdoor toe, u hoeft nooit meer uw fax bij uw faxapparaat op te halen, uw e-mail uit uw mailbox en uw voiceberichten uit uw voicemailinbox. Alle bronnen zijn gebundeld in slechts één applicatie!

Speech

De Telephony OfficeLinX Enterprise Edition biedt een heel scala aan spraak-toepassingen. Standaard beschikt elk enterprise editie platform over een 2-poorts text-to-speech applicatie welke bijvoorbeeld e-mailberichten kan voorlezen over de telefoon. De spraakmogelijkheden kunnen bovendien verder uitgebreid worden met een spraakgestuurde automatische telefoniste voor een verhoogde klantvriendelijkheid.

Web

Het enterprise platform is gebaseerd op het internet, hierdoor hebben gebruikers toegang tot o.a. de gebruikersadministratie en de web assistant. Deze mogelijkheden zijn van belang voor de dagelijkse communicatie van een onderneming. Door het internet kunnen verschillende kantoren en ambulant personeel verbonden blijven.

Messaging

Uw berichten (spraak, data en fax) zijn door Telephony OfficeLinX geïntegreerd op één punt. Bijvoorbeeld in Novel Groupwise, Lotus Notus of MS Outlook/ Exchange.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd